Work it!

234 views
Categorie: Work Smarter
Teamleden: Angelique
Opleiding: Media en Entertainment Management

Omschrijving:

Work it is een nieuwe app die het probleem kan oplossen voor iedereen die een baan zoekt. Deze app laat namelijk zien, waar je ook loopt, welke banen er beschikbaar zijn op dat moment. Via een GPS signaal wordt er door deze app een bericht getoond op de smartwatch wanneer je langs een bedrijf loopt waar een vacature open staat. Spreekt de baan je aan? Dan druk je op het groene vinkje en wordt het automatisch verstuurd naar je telefoon. Zo niet, druk je op het kruisje en wordt de vacature gewist. Uiteraard kan deze gefilterd worden in het hoofdmenu naar eigen keuze. Hier kan bijvoorbeeld gekozen worden om alleen een melding te geven voor banen die beschikbaar zijn in de horeca. Op deze manier kan een persoon door de stad lopen en is er direct een melding als er een vacature open staat bij het bedrijf waar je op dat moment naast staat. Een ideale manier om je dagelijkse activiteiten te doen, maar toch bezig bent met het vinden van een baan!

Om deze app mogelijk te maken wordt er samengewerkt met uitzendbureaus die continu openstaande vacatures updaten. Ook kunnen bedrijven zich zelf aanmelden voor de app tegen een bepaalde prijs. Met een kleine bijdrage kunnen zij ervoor zorgen dat de openstaande vacature veel mensen bereikt.

Kortom is de Work it! App een makkelijke manier om een baan te vinden terwijl je de dagelijkse activiteiten beleefd. Een kleine melding op het scherm geeft aan dat er een vacature open staat en deze kan opgeslagen worden op je telefoon om deze later terug te bekijken. Ontzettend handig voor het huidige drukke leven! Snel een baan vinden en zelf bepalen wanneer je solliciteert zonder dat je het vergeet.